Vill du vara med och utveckla Gotland?

Tillväxt Gotland söker personal

Tillväxt Gotland är den lokala företagarföreningen på Gotland. Vi jobbar för Gotlands bästa genom att samla det gotländska näringslivet. Med över 900 medlemmar har vi en grundverksamhet finansierad av näringslivet vilket ger oss styrkan att kunna jobba långsiktigt med att skapa affärsmöjligheter och öka vi-känsla på ön.

Just nu driver vi också ett stort antal projekt finansierade med EU-medel. Projekten har sin grund i våra medlemmars önskan om att fortsätta växa och vara med och utveckla vår fina ö. Vi är idag 12 anställda i ett dynamiskt team som förändras i takt med föreningens förutsättningar och uppdrag.

Som förening drivs vi att skapa medlemsnytta och samverkan mellan olika aktörer. Vi har ett flertal spännande projekt och insatser planerade för framtiden. Därför söker vi nu:

 

Ekonom/controller

Du blir föreningens allkonstnär i allt som rör ekonomi. Du älskar excel och brinner för ordning och reda. Löpande bokföring, lönehantering och rapportering för att rekvirera projektmedel är din vardag.

Du kommer i din roll fungera som stöd för verksamhetsstyrningen och på så sätt medverka till åtgärder som ökar föreningens effektivitet och därmed skapar mervärde för våra medlemmarna.

 

Kommunikatör

Du är intresserad av samhällsutvecklingen och en fena på att gå från strategisk till löpande operativ kommunikation. Vi behöver din hjälp att synas i medlemsbrev, sociala medier och andra kanaler men också med att lägga långsiktiga planer för den strategiska kommunikationen.

 

Projektmedarbetare

För att stödja våra medlemsföretags önskan om att utvecklas, bli starkare och konkurrenskraftigare håller vi en löpande dialog med såväl företagen, Region Gotland som de organisationer och EU organ som kan vara med att finansiera utvecklingsstöd. Tillsammans söker vi projektmedel för att på bästa sätt tillgodogöra företagens önskemål om resursförstärkning, kompetenshöjning eller vad för typ av stöd som efterfrågas.

I takt med att ansökningar blir godkända behöver vi dig som vill ingå i vårt team. Det handlar om projektledning i olika former och inom olika områden och branscher. Tjänsterna kan ha varierande tjänstgöringsgrad och omfattning. Håll ett öga på kommande utlysningar av tjänster ELLER skicka redan idag in en intresseanmälan och en beskrivning av dina erfarenheter och bakgrund.

 

Skicka in din ansökan redan idag!

Vår vision är att Gotland skall fortsätta ha ett starkt näringsliv i framkant.  Vill du vara en del i arbetet med att innovativt och nytänkande stärka denna vision så finns det plats för dig i vårt team.

Oavsett roll kommer du till ett härligt och framåtlutat team som sitter i fräscha lokaler mitt i världsarvet.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: Erik Öhrn på erik@tillvaxtgotland.se

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen