Sofie Lindblom – Passionerad innovatör och smittsamt inspirerande föreläsare

Det är med stor glädje och med stolthet vi nu kan presentera ännu en mycket spännande talare till Företagardagen. Innovatören och inspiratören Sofie Lindblom!

Sofie är tidigare global innovationschef på Spotify, utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste och en av Europas 50 mest inspirerande kvinnor.

Sofie har en lång meritlista och har uppmärksammats och prisats mångfaldigt. Hon blev bland annat utnämnd till en av ”Sveriges mäktigaste kvinnor” av Dagens Industri och ”Framtidens Kvinnliga Ledare” av Ledarna tidigt i sin karriär. TCO har placerat henne på en fjärde plats över ”Framtidens mäktigaste” och Inspring Fifty har utsett henne till en av de 50 mest inspirerande kvinnorna i Europa. Hennes passion för innovation och mångfald har lett henne till en rad styrelsepositioner i bland annat Business Sweden och Utbildningsradion (UR). När hon inte ställer till i styrelserum talar hon gärna om sina hjärtefrågor och har därav två TEDx föredrag i bagaget: ”IT girls are the new it girls” om mångfald i teknikbranschen samt ”All that glitters is not gold” om att våga gå sin egen väg.

Sofie Lindblom har en passion för innovation som smittar av sig, karisma utöver det vanliga och en ödmjuk humor vilket gjort henne till en populär talare på scener både i Sverige och internationellt. Hon får ofta höra att hon lever, andas, pratar och ÄR innovation personifierad. Hon gör på sitt sätt och det blir väldigt roligt, intressant och givande att lyssna på.

Vi ser verkligen fram emot att få höra Sofie berätta om sin passion och att få bli inspirerade och uppfyllda av hennes GO och framåtanda.

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen