Nyhetsbrev vecka 39

Visionsdagen för den kulturella- och kreativanäringen, Investerarnätverket träff och Sustainable Gastronomy event lockade till sig många intresserade. Dessutom har Företagardagen fått ytterligare en ytterst spännande talare.

Det är inspirerande när mycket händer samtidigt. De gånga veckorna har varit hektiska här på Tillväxt Gotland då flera av projekten haft större sammankomster och träffar. Just i skrivande stund har Sustainable Speis samlat stora delar av öns restauratörer och matleverantör till en träff i Salthamns fantastiska miljöer. Sustainable Gastronomy har de kallat detta. Väldigt kul att se vad som kommer ut av de möten som träffen skapat. Vi återkommer om detta i senare utskick.

Företagardagen den 20 oktober har fått ytterligare en mycket intressant talare, Sofie Lindblom. Hon är bland annat tidigare global innovationschef på Spotify. Sofie är en mycket uppskattade och hårt uppbokad föreläsare så vi är väldigt stolta över att ha med henne på programmet och vi ser verkligen fram emot att få inspireras och lyftas av hennes energi och framåtanda.

Missa inte att BOKA DINA BILJETTER till Företagardagen den 20 oktober!!!

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK HÄR FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen