Nyhetsbrev vecka 22

Det märks att det ljusnar och att sommaren är i antågande. Turisterna har redan hittat hit och förra veckan hade vi nästan tio tusen kryssningsresenärer på besök under en och samma dag. Förhoppningsvis lämnade de ön med ett gott intryck och med en önskan om att strax vara tillbaka igen.

Kommunikationen till och från ön är ett hett och återkommande ämne. Vi på Tillväxt Gotland har varit med och debatterat frågan om hur kriterierna kring den kommande färjeupphandlingen ska utformas och vi kommer återkomma med frågor till såväl våra politiker som berörda tjänstemän. I förra nyhetsbrevet utlovade vi en sammanställning av den enkät vi genomförde tillsammans med er, vår medlemmar. Den är nu klar och kommer publiceras i pressen och i våra sociala flöden inom kort, håll utkik där.

Att det är valår i år lär väl knappast gått någon förbi. Årets Almedalsvecka kommer besökas av alla de tunga namnen inom rikspolitiken. Vi förväntar oss många intressanta och spännande debatter. Våra lokala politikers löfte till väljarna räknar vi med att få höra mer om direkt efter sommaren. Då bjuder vi på ”Tillväxt Gotlands Politikerdebatt”. Alla partierna är inbjudna och har tackat ja, så notera gärna datumet redan nu i din kalender.

SAVE THE DATE:
Politikerdebatt
Fredagen 26 augusti

Frukost och mingel

Ha en härlig vecka och fira nationaldagen på måndag.
Som alltid har ni frågor och/eller idéer hör gärna av er till oss.

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen