Nyhetsbrev vecka 20

Det var med en positiv känsla som våra delegater lämnade torsdagens riksdagsseminarium om den framtida Gotlandstrafiken. Vi på Tillväxt Gotland har en längre tid jobbat med att informera våra politiker och beslutfattare om vikten av en fungerande färjetrafik till och från Gotland. De besked som lämnades i torsdags pekar på att mycket att det arbete vi och alla andra lagt på information gett frukt. Vi vill även tacka alla er som svarat på vår enkät och som hört av er med tips och frågor.

Inom kort kommer nästa programperiod inom EU och med det nya medel för att jobba med de utmaningar vi har på ön. Vad har just din bransch för utmaningar och vad vill ni göra för att Gotland ska fortsätta att utvecklas? Hör av dig! Det är du och din bransch som sätter riktningen för vad vi ska jobba med i kommande programperiod.

Vi har påbörjat planeringen inför höstens stora företagsfest – företagardagen. Många tankar och idéer är ännu i sin linda och mer information kommer senare, men en sak är spikad och det är datum och plats.
SAVE THE DATE:
Företagardagen
Torsdagen 20 oktober
Visby Strand

Ha en härlig vecka och som alltid, har ni frågor eller idéer hör gärna av er till oss.

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen