Nyhetsbrev vecka 16

Hoppas påsken var stärkande och skön. Tillbaka på kontoret jobbar vi nu med de sista förberedelserna inför årsstämman nu på torsdag. Har du missat att anmäla dig så har du nu chansen att göra detta. Vi ska detta år ta oss en liten bit utanför Visby och hålla stämman på Hop Shed Brewery.

Utöver stämman så har vi även några intressanta föreläsningar på gång i nätverket. Omställningskultur tar redan nästa vecka hit Maria Österåker från Finland för att prata om kreativitet, passion och hållbart företagande. Det ser vi framemot. Veckan därpå blir det fler föredrag – men mer om dessa i senare utskick.

Veckorna som föregick påsk var hektiska. 92 möjligheter blev ett uppskattat evenemang med drygt 350 besökare. Härligt att äntligen få träffas på riktigt igen. Lika trevligt var det att träffa deltagarna i vårt nya  investerarnätverk. Många spännande tankar föddes där och vi ser verkligen framemot vad denna grupp kreativa investerare kommer att kunna tillföra ön vad gäller nytänkande och tillväxt.

Varmt välkommen till stämman på torsdag och som alltid, hör av dig om du har frågor.

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen