Nyhetsbrev v 4 – Årets Eldsjäl korad och nytt besöksnäringsprojekt startat

Vilka affärsmöjligheter ser du?

Det var i de tuffaste av tider som den kända skotillverkaren myntade begreppet ”Never Give Up”. Med oron i omvärlden och prisökningar på vår landsväg är Gotland under hård press och det är ofta som skotillverkarens payoff gör sig påmind.

Vi gör allt vi kan för att få Gotland att ha likvärdiga förutsättningar som landet i övrigt. Jag upplever att vi har samsyn på Gotland men vi behöver ha all hjälp som går att få från övriga Sverige också. Vårt ö-läge är speciellt och kräver handpåläggning. Det måsta även den nationella politiken ta till sig.

För dig som medlem i vår förening finns hela tiden ett utbud av affärsutvecklingsinsatser. Vi samlas i olika konstellationer för att utbyta erfarenheter och inspirera varandra. Att träffas har ett högt värde och ger ofta möjligheter till utveckling.

Nedan finns några exempel på det vi gör just nu och mer aktiviteter är alltid på gång. Är det något speciellt du saknar så är du alltid välkommen att höra av dig! Vi har ett härligt team i föreningen och är just nu 12 anställda som inget hellre vill än att du ska få medlemsnytta och se nya affärsmöjligheter!

Jag vill minnas att samma skotillverkare en gång i tiden även myntade begreppet ”Just Do It!”

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22

 

TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

 

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen