My Wrethagen vinnare under Besöksnäringsdagen

My Wrethagen, kommunikatör för projektet Sustainable Spejs prisades vid årets Besöksnäringsdag. My tillsammans med Linus Ström driver Hotel Stelor och det gör de förtjänstfullt tyckte juryn.

Det är nu fem år sedan My Wrethagen och Linus Ström gick in som nya ägare på Hotel Stelor i Västergarn. De hade då under flera år förtjänstfullt basat för sommarrestaurangen på stället men i och med övertagandet blev nu hela verksamheten deras ansvar. My och Linus brinner för det lokala och det närproducerade. Råvarorna kommer från fem gårdar i deras direkta närhet. Hållbarhet är en hjärtefråga för dem och de strävar mot att leverera en så autentisk upplevelse av Gotland som möjligt till sina kunder och besökare. De håller öppet året runt och menyn anpassas efter årstiden.Allt detta och lite till attraherade uppenbarligen juryn vid den lokala Besöksnäringsdagen på Gotland. I veckan tilldelades Hotel Stelor utmärkelsen ”Årets besöksgärning”. Detta med följande motivering: ”Gotland året om är något många pratar om men inte alla gör. Vinnarna av Årets besöksgärning lever som de lär och går från ord till handling. Två passionerade livsstilsföretagare som generöst delar med sig av tips och råd har skapat en härlig hållbar året runt-anläggning. Med träffsäker och bjussig marknadsföring, en klar vision, uthållighet och envishet har de satt Gotland på kartan”.Frida Ganshed, vd för Gotlands förenade besöksnäring, kommenterar valet av pristagare:

– Vi tycker de gör ett fantastiskt arbete för att skapa en året runt-destination, de har bland annat byggt om ladan för vinteraktiviteter.

Vi på Tillväxt Gotland kan inte annat än hålla med såväl Besöksnäringsdagens jury som Frida Ganshed. Vi är mycket stolta över att ha My Wrethagen i teamet bakom Sustainable Spejs.
Stort grattis till ett välförtjänt pris!

 

PS: Även Surflogiets Calle Ewald samt Stora Coop prisades under galan på Wisby Strand.
Grattis även till er!

Bilden: My Wrethagen och Linus Ström, paret som driver Hotel Stelor i Västergarn.
Foto: Pressbild Sustainable Spejs

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen