Upphandlingsforum – frukostmöte om upphandlingar

Upphandlingsforum anordnade i veckan ett frukostmöte om upphandlingar.  Temat var hur gotländska företag påverkas nu när omvärldsläget är osäkert och priser och förutsättningar ändras.

Region Gotland informerade och gav en tydlig signal om att vi tillsammans ska ha dialog när det uppstår oväntade saker. Det kändes bra och viktigt att vi fick den signalen.

Vi blev också påminda om att den så kallade upphandlingsplanen finns att tillgå på Region Gotlands hemsida. Här finns allt som upphandlas just nu och är basen för det du som företagare behöver veta för att kunna ta del av de cirka 240 upphandlingarna som görs varje år till ett värde av cirka 2500 miljoner.

Upphandlingsforum drivs tillsammans med övriga näringslivsorganisationer och upphandlarna på Region Gotland. Som företagsrepresentanter i forumet sitter Roma Grus, Arriba Bygg, Primula Hemtjänst, Avonova, Keges och Protos (tidigare Gotlands Slagteri).

Det är andra gången som Upphandlingsforum kallar till möte. Förra gången var i mars och då skedde mötet digitalt. Denna gång träffades de drygt trettiotalet anmälda företagarna regionens företrädare på frukost hos Strand Hotel. Deltagarna var nöjda med den dialog som uppstod kring upphandlingsfrågorna och det lär bli tillfällen för fler möten i framtiden. Håll utkik i Tillväxt Gotlands sociala medier och/eller nyhetsbrev för inbjudan.

 

• länk till UPPHANDLINGSPLANEN

 

På bilden: Rolf Andersson, Nanna Sörling, Sofia Rosell och Patrick Söderström från Region Gotland samt Roger Hammarström verksamhetsledare på Tillväxt Gotland.

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen