Företagardagen 2021 flyttas till 2022

Oavsett talare eller program har Företagardagen uppskattats för minglet och den goda stämningen. Företagardagen brukar samla cirka 500 personer på dagen och cirka 350 personer till kvällens galamiddag. Förra året fick pandemin oss att flytta fram dagen till i år och nu väljer vi att återigen flytta den ett år framåt till 2022.

Vi hoppas och tror att pandemin snart är över. Den har pågått länge och det är lätt att förhasta sig när längtan efter att få träffas är stor. Som organisatör av ett så pass stort evenemang tar vi på oss ett stort ansvar att tillse att det genomförs smittsäkert. Vi har gjort bedömningen att vi inte kan garantera detta.

Företagardagen engagerar många, både enskilda företag och olika organisationer. Deltagande på mässdelen och inte minst planering av alla priser som delas ut på kvällen kräver ett stort mått av framförhållning. Engagemanget är därmed också förknippat med resurser och kostnader.

För att snabbt få igång samhället igen måste vi fortsätta att hålla i och hålla ut. Enskilda företag kämpar för att hålla sina verksamheter igång utifrån gällande regler. I en tid då det exempelvis ännu rekommenderas att man ska jobba hemifrån om man kan så ska vi just nu inte samla 500 personer hur trevligt det än kan vara

Företagardagen är mitt uppe i en resa att under tre år jobba med alla FN:s globala mål. 2019 pratade vi om sju av dem. Vi hoppas nu att under 2022 och 2023 få prata om de resterande tio.

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen