Välkommen till en infokväll om franchise

Den 16 september är det dags för Franchisetorget – en inspirationskväll för dig som är nyfiken på hur det är att starta eget som Franchisetagare. Under två timmar får du en inblick i hur det är att driva eget på det här sättet. Tillväxt Gotland är med och samarrangerar dagen tillsammans med Region Gotland och Franchisetorget.

Magnus Larsson som driver McDonalds i Visby och är styrelseledamot i Tillväxt Gotland är en entusiastisk franchisetagare.

– Det här är ett utmärkt sätt att driva företag på, du får hjälp att vidareutveckla ett beprövat koncept och slipper många av de fallgropar man annars kan stöta på som ny företagare. 

Är du driven, brinner för en särskild bransch eller till och med varumärke och vill vara en del av en etablerad helhet – då är du klippt och skuren för uppdraget, tror Magnus. 

– Att det fungerar här i Visby är tydligt när Sverige är det land i världen som har flest McDonald’s-restauranger per capita så är Gotland den marknad i Sverige som har flest.

För Magnus är det också viktigt att kunna koppla engagemanget som företagare till det lokala samhället och göra skillnad. 

– En viktig del i vad som skapar våra resultat är det engagemang vi har i det lokala näringslivet och som sponsor till många idrottslag. Det är en del av en långsiktig strategi som bygger på att vi vill finnas och verka på Gotland och detta bygger på lokalt ägande. I mitt fall – samarbete med McDonald´s – blir det då en ”perfect match” där styrkan i det lokala och globala möts.

Varmt välkommen till Franchisetorget den 16 september klockan 18:00-20:00 i Donnerska huset. Du anmäler dig direkt via den här länken

 

Dela med dina vänner!