Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Välkomna på trädgårdfest & final med projektet Klivet!

Välkomna på trädgårdfest & final med projektet Klivet!

Tillväxt Gotland välkomnar alla företag, samarbetspartners och finansiärer som har varit med i projektet Klivet på ett eller annat sätt till Buters Eko i Eskelhem den 23:e augusti kl 14 för en härlig trädgårdsfest!

Under dagen kommer vi dela med oss av projektets resultat, lärdomar och även  tankar framåt.  Detta i härlig miljö på Buters eko med inslag av självplock av majs, lunch och dessert gjorda på ingredienser direkt från gården. Sjävklart kommer det även finnas möjlighet till självplock av blommor!

En trädgårdsfest med fokus på att främja FN:s globala mål #17 partnerskap och genomförande som förhoppningsvis inspirerar till att fler företag vill tänka mer hållbart inom sin verksamhet.

Varmt välkomna!

 


Syftet med projektet KLIVET var att skapa förutsättningar för industriföretag på Gotland och i Kalmar län att ställa om till en hållbar framtid.

Klivets spelbräda och digitala plattform har hjälpt företag att integrera hållbar utveckling i deras affärsstrategi. Under resans gång har företagen gjort en nulägesanalys, fått möjlighet att samla hela teamet genom workshops kring FN:s globala mål för hållbar utveckling, prioritera sitt arbete, sätta SMARTA mål, skapa en handlingsplan samt följa upp och kommunicera sitt arbete.

Till Klivets digitala plattform.

Klivet var ett EU-projekt för industriföretag på Gotland och i Kalmar län med syftet att hjälpa företagen att #taKlivet in i en hållbar framtid. Tillväxt Gotland har drivit projektet i samarbete med IUC Kalmar län och finansierats av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Kalmar län och Region Gotland.

Datum

23 augusti 2023
Avslutad

Tid

14:00 - 17:00
Kategori
Skrolla till toppen