Sustainable Gastronomy
Hur gör vi världen, Sverige och Gotland till ett Sustainable Plejs?
Måndag 26:e September börjar vi 9.30 med mingel & fika på Salthamn och avslutar dagen 18.30 med gemensam enkel middag av kocken Paul Svensson Under dagen kommer du få mingla med dina kollegor i branschen. Träffa gotländska producenter. Samtala kring hur vi får Gotland att bli en mer hållbar måltidsdestination. Och få inspiration av några inbjudna gäster!
Tisdag 27 September 9.30 börjar vi med mingel & fika på Salthamn följt av workshop kring hur vi arbetare vidare tillsammans mot att göra Gotland till en hållbar måltidsdestination. Matbyrån_Gotland och Gotlands besöksnäring presenterar vidare fortsättning och vi avslutar dagen 13.30 med lunch.
Anmäl dig själv och kanske andra i din organisation eller någon mer du vet är intresserad av att bidra till ett mer hållbart matgotland. Eventet är helt kostnadsfritt så passa på att ha kul och samtidigt få ny kunskap och inspiration – bland annat får vi träffa Catxalot Paul Svensson och Lova Brodin ifrån MiljöMatematik