Nyhetsbrev vecka 37

Riksdagsvalet blev den rysare många hade förutspått. I skrivande stund är det ännu oklart vem som vann valet, det lär framtiden visa. Vår ambition är att hitta bra samarbeten med alla partier oavsett valutgång.

En av våra största medlemsorganisationer Svensk Handel på Gotland hade årsmöte i veckan som gick. Att få samverka mellan serviceorterna och visbys handelsplatser är viktigt och vi hade som vanligt ett bra erfarenhetsutbyte. Styrelsen består förutom av undertecknad som koordinator av Roland Jansson/Fårösund, Marika Gahnström/Slite, Anders Larsson/Roma, Magnus Olsson/Visby Centrum, Tobias Matsson/Skarphäll, Magnus Larsson/Stenhuggaren, Göran Wahlqvist/Klintehamn, Mats Jörholt/Hemse samt Magnus Eklind/Burgsvik.

Företagardagen den 20 oktober börjar ta form. Vi kan redan nu tipsa om att gotlänningen och en av Hans Roslings tidigare medarbetare Staffan Landin kommer att inleda dagen. Han har jobbat för Stiftelsen Gapminder med att göra ”tråkig” statitsik om utvecklingen i världen intressant och möjlig att förstå. Staffan är en mycket uppskattad och anlitad föreläsare. Vi ser verkligen fram emot att höra hans tankar kring framtiden såväl på det lokala planet som på det världsomspännande.

Missa inte att BOKA DINA BILJETTER till Företagardagen den 20 oktober!!!

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen