Nyhetsbrev v 25

God midsommar!

Vad vore Gotland utan er företagare? Just nu är det febril aktivitet i hela samhället och ”allt måste vara klart till midsommar” eller för den delen till Almedalsveckan. Inte minst ni som är hantverkare hör detta varje år. Ett innerligt tack för att ni gör det ni gör och bygger det Gotland vi har! Hoppas ni får lite ledigt mitt i allt byggande!

Gotland ska byggas även framöver och vi har alla möjligheter i världen! Om än av en tråkig anledning så ger försvarets expansion ringar på vattnet! När bostadsbyggandet delvis sviker så finns det ännu att göra i byggbranschen. När vi kikar på sommaren så verkar besökarna komma även i år. Näringen nämner läget som ”nästan är i nivå med 2019”. Bra näring till hela Gotland och alla branscher!

Vi fortsätter med den populära Fredagsfrukosten efter sommaren. Vi kommer att ha två stycken i september, en i Slite och en i Visby. Den 15/9 blir det i Slite och den kommer att handla om platsutveckling och nya jobb på landsbygden. Den 22/9 blir det i Visby i samband med Mobilitetsveckan. Save the dates!

Glöm nu inte att handla gotländskt till midsommar! Torkan till trots så finns det gotländskt i butikerna. Den gröna näringens alla företag är också hjältar! Tack för att ni gör det ni gör och producera hela 5% av den svenska primärproduktionen och ser till att vi alla, oavsett väder, får en god midsommar!

Roger Hammarström

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och ta del av alla våra aktiviteter!

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen