Ledigt jobb hos oss: projektmedarbetare till Alla behövs på Gotland

Alla behövs på Gotland är ett näringslivsdrivet arbetsmarknadsprojekt. Vi vill säkra kompetensbehovet inom näringslivet genom att få fler ungdomar i arbete. Projektet bidrar till samspel mellan ungdomar, näringsliv och offentliga aktörer. Nu söker vi en projektmedarbetare på 100% under tiden maj till och med december. 

Att jobba som projektmedarbetare innebär att du får jobba nära både företag med kompetensbehov och unga individer som av olika anledningar har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. Vi jobbar för att skapa resultat för att på sikt bidra till förändring och förbättring i det stora perspektivet. 

Vi som jobbar i och driver projektet gör detta som om det var vårt eget företag och det är därför viktigt att du är driven som person. En stor del av arbetet är att utbilda, stötta och coacha unga och därför är det bra om du har erfarenhet av det eller liknande arbete. Dessutom tror vi att du:

  • Är entusiastisk och brinner för att göra skillnad för människor och för samhället i stort
  • Är noggrann och tycker om att ha ordning och reda eftersom vi rapporterar till Europeiska socialfonden månadsvis vilket innebär en del administration

Du kommer jobba tillsammans med övriga medarbetare på Tillväxt Gotland men framförallt med projektledaren Maria Eliadis. Arbetet är dynamiskt och flexibelt där möten är ute på arbetsplatser, hos Region Gotland eller andra samarbetspartners och varvas med rapportering och administration på kontoret i Donnerska huset. 

Är du intresserad? Kontakta Maria Eliadis:

0736122594

 maria@tillvaxtgotland.se

Här kan du läsa mer om projektet:

Alla behövs på Gotland – året runt

Den perfekta matchningen

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen