Här hittar du oss i Almedalen

Vi på Tillväxt Gotland är tillsammans med våra projektpartners engagerade i flera event under fantastiska Almedalsveckan v26. Läs mer om några av dessa här så ses vi!

 

Investerarnätverk Gotland

Torsdagen 27 juni kl 14.00-16.00. För tredje året samlas investerare, entreprenörer och företagsrådgivare för mingel, diskussion och pitch från några bolag som passar på att presentera sin idé. Platsen är Rosas Pensionat & Café, St Hansgatan 22. Begränsade platser men du kan se mer om eventet och boka plats här

 

Gotland Forward

Fredagen 28 juni kl 12.00-12.45. Ett seminarium med rubriken ”Kan ett jobb vara vägen till självkänsla och inkludering?”. Platsen är Almedalsbibilioteket. Se mer info här i inbjudan. Länk till evenemanget i Almedalsveckans program.

Gotland Forward Inbj Almedalen 28 juni

 

Alla Behövs deltar i SOS Barnbyars program

Onsdag 26 juni kl 17.00-17.45. Ett samtal med rubriken ”Ett svek mot ungdomar i samhällets vård” anordnas av SOS Barnbyar. Från Tillväxt Gotlands Alla Behövs (som är en del av Gotland Forward) deltar Maria Eliades Alvermark bland flera gäster. Länk till evenemanget i Almedalsveckans program.

Med Molekyl på studiebesök hos Heidelberg Materials

Fredagen 28 juni kl 09.00-12.00 kan du hänga med på studiebesök till fabriksområdet i Slite. Förutom en  rundvandring får vi höra mer om hur bolaget jobbar med sin resursanvändning. Efter besöket bjuder vi på lunch i närheten av fabriken. Anmälan senast den 24 juni. Mer info hittar du här.

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen