Grattis alla vinnare!

Prisregn under Företagardagen – här är årets vinnare

Under Företagardagens galakväll delades det ut fyra priser. Årets Tjänsteman blev Mari Bergström, enhetschef på Försörjningsstödsenheten Gotland. Årets Exportpris gick till Gotlands Chips. Horisont – Gotlands nyhetsmagasin prisades som Årets Marknadsförare och Årets Durabel tilldelades Restaurang Bageriet.
GRATTIS alla vinnare och alla nominerade!

Läs mer om pristagarna på Företagardagens hemsida

 


 

ÅRETS EXPORTPRIS
– Almi företagspartner Gotland i samverkan med Exportcenter Gotland – Almi, EEN, EKN, Business Sweden, Tillväxt Gotland, Östsvenska handelskammaren, Region Gotland

Vinnare:
GOTLANDS CHIPS

Motivering: Det vinnande företaget i Årets Exportpris har inte bara tagit nya nationella marknadsandelar under det gånga året, utan flera nya kunder från Norden samt Europa har knutits an. Omsättningen har nästan fördubblats och de har tagit flera steg i sin hållbara företagsresa. Avslutningsvis så är det inte bara i fredagssoffan som vi numera kan njuta av företagets krispiga produkter, utan även i luften då företaget tecknat ett miljonavtal med SAS.

 

ÅRETS TJÄNSTEMAN
– Tillväxt Gotland

Vinnare:
MARI BERGSTRÖM

Enhetschef Försörjningsstödsenheten Gotland
Motivering: En tydlig, ambitiös, prestigelös och uppskattad ledare som ser storheten i att samverka och samhandla för att på riktigt skapa effekter som gynnar hela Gotland. Hen ser helheten men också individens perspektiv. Hen delar med sig av sin kompetens och jobbar för att hitta långsiktiga hållbara lösningar som gynnar alla som lever och bor här på Gotland. Som till exempel i projektet Alla behövs på Gotland som drivs av Tillväxt Gotland men i nära samarbete med Region Gotland, där personen ifråga är en nyckelperson och en av anledningarna till de goda resultat vi uppnått tillsammans. DU behövs på Gotland!

 

ÅRETS MARKNADSFÖRARE
– Marknadsföreningen Gotland

Motivering: Envist, uthålligt och nyfiket ger de en tredimensionell bild av Gotland, bortom reklamens solnedgångar, raukar och badparadis. Bortom evenemang, festivaler och stockholmsveckor. Och ju mer alla lär känna vår ö på djupet, och vad som får den att ticka, desto större är chansen att fler kan ta beslutet att flytta hit och leva livet. Man flyttar ju helst till en plats man verkligen känner, eller hur?

 

ÅRETS DURABEL
– Länsförsäkringar Gotland/Tillväxt Gotland

Vinnare:
RESTAURANG BAGERIET

 

 

Fotograf: Gustav Schandl

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen