Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Entreprenörskap och livsstil

Entreprenörskap och livsstil

– Från filmskapande till toppen av världens högsta berg

Film på Gotland och Tillväxt Gotland hälsar dig välkommen till en filmvisning följt av ett inspirerande samtal om entreprenörskap, livsstil, visioner och mål. Vi erbjuder en unik möjlighet att uppleva filmen ”Bortom Tingri” – berättelsen om äventyraren Robin Trygg och hans resa för att nå toppen av Mount Everest. Filmen följs av en diskussion med två av de nyckelpersoner som har bidragit till filmens tillblivelse.

Rättigheter: SF studios

Du kommer att få möta Peter Svensson – regissören och entreprenören med en passion för film och varumärkesbyggande och Kave Raufi – gotländsk producent med mångårig erfarenhet inom filmindustrin. Tillsammans kommer de att bidra till ett tankeväckande samtal om att välja sin egen väg och följa den. De kommer dela med sig av sina personliga berättelser om framgångar och utmaningar som de upplevde under inspelningen av filmen.

.     

Datum: 24 november 2023

Tid: 17.30-20.30

Plats: Folkets Bio Betty i Visby

Adelsgatan 39, 621 57 Visby

Vi öppnar portarna för mingel 17.30 och bjuder på lättare tilltugg och alkoholfri dryck. Filmvisningen med efterföljande samtal börjar klockan 18. Arrangemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs.

Registrera dig här för delta på evenemanget

Varmt välkommen,

Film på Gotland & Tillväxt Gotland

 

Datum

24 november 2023
Avslutad

Tid

17:30 - 20:30

Platser

Folkets Bio Betty i Visby
Adelsgatan 39, 621 57 Visby
Skrolla till toppen