Vill du jobba hos oss?

Vill du vara med och bygga ett bättre Gotland?

Tillväxt Gotland är den lokala företagarföreningen på Gotland som driver frågor kring hållbar tillväxt och ett bättre företagsklimat. Vi är en ideell förening med över 800 medlemmar som tillsammans, med näringslivet som avsändare, gör det möjligt att driva frågor som rör Gotlands utveckling. Vi är helt självfinansierade för att driva den grundverksamheten. När medlemmar önskar och vi har möjlighet att ordna extern finansiering driver vi projekt i olika frågor. Just nu driver vi exempelvis ett stort projekt inom måltidsturism finansierat av Europeiska regionalfonden samt ett inom kompetensförsörjning finansierat av Europeiska socialfonden. Båda med medel från Region Gotland. Vi är idag 7 anställda med kontor mitt i världssarvet.

För att skapa ännu mer medlemsnytta och kraft i vårt arbete söker vi nu:

Kommunikatör 25%

Tillväxt Gotland driver frågor som rör Gotlands utveckling och som kommunikatör hos oss har du ett brinnande intresse för en långsiktigt hållbar utveckling av vårt samhälle. Du har huvudrollen i framtagandet av dels föreningens allmänna kommunikationsplan men också i att ta fram planer för de olika frågorna vi för tillfället jobbar med. Du sköter både intern och extern kommunikation genom befintliga kanaler som sociala medier och nyhetsbrev.

Ekonom/Controller 50%

Du blir föreningens allkonstnär i allt som rör ekonomi. Du älskar excel och brinner för ordning och reda. Löpande bokföring, lönehantering och löpande rapportering för att rekvirera projektmedel blir din vardag. Med detta kommer du att agera stöd för verksamhetsstyrningen och medverka till åtgärder som hela tiden ökar föreningens interna effektivitet och därmed skapar mer värde för medlemmarna.

Oavsett roll så kommer du till ett ungt och modernt team som sitter i fräscha lokaler mitt i världsarvet. Båda tjänsterna är tills vidare anställningar. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: Verksamhetsledare Roger Hammarström, roger@tillvaxtgotland.se

Dela med dina vänner!