Sökes: Projektledare Sustainable Plejs

Gotland har en uppsatt besöksnärings vision att Gotland skall uppfattas som Sverige mest hållbara & attraktiva destination 2027.

Tillsammans med en projektmedarbetare söker vi en person som kan fortsätta arbetet med projektet Sustainable Plejs som går ut på att stärka Gotland som hållbar destination genom att stötta små och medelstora företag inom besöksnäringen att få en bättre förståelse för ekonomi, social och miljömässig hållbarhet och långsiktigt bygga Gotland som destination.

Vi letar efter en engagerad projektledare som trivs med att utveckla och leda i förändring samt tycker om att arbeta brett med strategiska frågor till operativt arbete.

Du behöver kunna växla mellan micro- och makroperspektiv i det dagliga arbetet. Det innebär att du har örat mot marken/rälsen och tycker om att fika med en lokal företagare samtidigt som du parallellt sätter ihop presentationer för regionala utvecklare och samverkar med andra aktörer.

För att trivas i rollen bör du ha följande egenskaper:

  • Självständig och resultats driven
  • Tycker om struktur 
  • Har god förmåga att nätverka och bygga relationer
  • Kan hantera strategiska och operativa frågor

Det är även gynnsamt om du har erfarenhet av:

  • Regionala utvecklingsprojekt
  • Besöksnäring
  • Ledarskap
  • Affärsutveckling 
  • Arbetsgivarvarumärke

Vilka är vi?

Tillväxt Gotland är den lokala företagarföreningen på Gotland som jobbar för Gotlands bästa genom att samla det gotländska näringslivet. Med över 950 medlemmar har vi en grundverksamhet helt finansierad av näringslivet och kan jobba långsiktigt med att skapa affärsmöjligheter och vi-känsla i nätverket.

Just nu driver vi också ett stort antal projekt finansierade med EU medel. Projekten har sin grund i våra medlemmars önskan om att fortsätta växa och vara med och utveckla vår fina ö. Vi är idag 12 anställda i ett dynamiskt team som hela tiden förändras utifrån våra medlemmars förutsättningar.

Vi tycker om att utvecklas tillsammans och ser att den viktigaste egenskapen är engagemang och mod att ta egna initiativ och växa med rollen.

Vår vision är att Gotland skall vara ett näringsliv i framkant, därav tycker vi om att vara innovativa och nytänkande och vår kraft kommer genom att skapa utveckling tillsammans.

Oavsett roll kommer du till ett härligt, framåtlutat team som sitter i lokaler mitt i världsarvet. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: roger@tillvaxtgotland.se

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen