Omställningskultur har fått tillökning

Projektet omställningskultur har fått tillökning i form av Geneviève Manahan som kommer att hjälpa projektet med utvärdering. Det ska ske genom intervjuer med projektdeltagare och andra viktiga aktörer på strukturnivå.

Hej Gejeviève, du skall hjälpa projektet Omställningskultur med utvärdering och intervjuer. Innan du berättar om det, berätta gärna om dig själv! Vem är du?

Jag heter Geneviève och jag älskar att vara ute i naturen och brinner för odling och textilhantverk. Jag läste min mastersutbildning inom kulturvård i Visby för ett par år sedan och det är som praktikant på Kulturrum jag lärde känna projektet som nu heter Omställningskultur. Det känns bra att återansluta och vara en del av projektets fortsättning!

Vad ser du fram emot med uppdraget och intervjuerna med kulturella och kreativa företagare?

Jag tycker att det är intressant att forska inom ämnen som är svåra att mäta men ytterst viktiga för samhällets framtid, som hållbarhet. Jag ser fram emot att lära känna dem som har tagit del av projektet hittils, och se vad hållbarhet kan betyda för dem och deras företagande på Gotland. Eftersom jag själv är nyföretagare så inspireras jag mycket av andra.

Dela med dina vänner!