Nyhetsbrev vecka 24

Båtarna går för fyllt och det börjar bli trångt ombord. Kommunikationen till och från ön är viktig inte bara för turisterna utan framförallt för öborna och dess näringsliv. Detta framkom med önskvärd tydlighet i den enkät som våra medlemmar svarat på. Över 85% av de tillfrågade ansåg att de var i mycket eller ganska hög grad beroende av fungerande färjetrafik till fastlandet.

Att det är dags för Almedalsvecka är kanske inte någon större nyhet för oss gotlänningar. Stugor och lägenheter är uthyrda och vi på Tillväxt Gotland kommer finnas med såväl på scen som vid sidan om. Nedan tipsar vi om några av eventen.

Efter sommar kommer som bekant en höst. Då är det efter år av covid-restriktioner åter möjligt att träffas och genomföra den stora företagsfesten på Gotland – Företagardagen. Missa inte den!

Dessförinnan är det dags för riksdagsval och inför detta har vi bjudit in våra gotländska politiker till debatt. Vad vill du ställa för fråga till dem? Skicka din fråga till info@tillvaxtgotland.se.

Ha en härlig midsommar så ses vi i vimlet under Almedalen.
Som alltid har ni frågor och/eller idéer hör gärna av er till oss.

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen