Nyhetsbrev vecka 18

Denna vecka inleder vi med att bjuda in våra medlemmar till att ge sina åsikter kring den kommande färjeupphandlingen. Vi vill samla era tankar och skicka dessa vidare till politikerna. Ta chansen och gör din röst hörd. Se länken nedan.

Förra onsdagen hölls ett intressant möte här på Donnerska. Tillväxt Gotland och Region Gotland hade bjudit in bygg- och fastighetsbranschen samt representanter för Regionens handläggare i byggnadsfrågor. Teamat för dagen – Var på Gotland går det att bygga i framtiden? Uppenbarligen var detta en angelägen fråga, då intresset att delta i samtalet var stort. Vi vill tacka alla inblandade och hoppas nu att detta var först steget till en fortsatt konstruktiv dialog om hur framtiden Gotland kan ta sig ut.

Sedan publiceringen av senaste nyhetsbrevet har vi även hunnit med en årsstämma. Pandemiåret 2021 är nu lagt till handlingarna. Nu är fokus framåt och med tanke på allt som ligger i pipeline för det nya året så känns det extra stimulerande och samtidigt lite skrämmande.

Vi söker efter en ny resurs till kontoret. En ekonom som kan ta över efter Josefine är vad vi behöver. Kanske är det DU? Kanske är det någon du känner? Kontakta oss för mer info.

Varmt välkommen till maj och försmaken av sommaren.

Roger Hammarström
roger@tillvaxtgotland.se
0705 62 22 22


TRYCK FÖR ATT LÄSA NYHETSBREVET I SIN HELHET

Dela med dina vänner!

Skrolla till toppen