Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Teknikworkshop Digitaliseringsmognad

Teknikworkshop Digitaliseringsmognad

Digitaliseringen skapar nya möjligheter för att effektivt kunna samla in, hantera, och dela data, information, och kunskap. Att förstå den egna digitaliseringsmognaden är ett kraftfullt verktyg för att veta var man befinner sig och vart man är på väg i sin digitaliseringsresa.

 

Ökad leveranssäkerhet, fler kundanpassningar, och större produktvarians är exempel på nya förväntningar på tillverkande företag. Gemensamt för dessa är att mer data, information, och kunskap behöver hanteras effektivt. Om implementerat på ett bra sätt, kan digitalisering bli ett viktigt hjälpmedel för ökad konkurrenskraft. 

Denna teknikworkshop går igenom den tyska modellen Industrie 4.0 Maturity Index, som används för att kartlägga digitaliseringsmognad. Ni får en fördjupad insikt i digitaliseringens möjligheter och förståelse för hur ökad digitaliseringsmognad ger nya förmågor att hantera information effektivt.

 

Anmäl här

 

För vem?

Den här Teknikworkshoppen riktar sig till er som påbörjat en digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för era digitala förmågor. Under denna teknikworkshop använder vi Industrie 4.0 Maturity Index och deltagarna gör en självvärdering för att få en inblick och första analys av den egna digitaliseringsmognaden. aktiviteter som ökar digitaliseringen.

Var: Via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen

Kostnad: Teknikworkshoppen är kostnadsfri

Kostnadsfri, digitalt seminarium.

Anmälan PDF här

Datum

27 september 2022
Avslutad

Tid

09:00 - 12:00
Kategori

Arrangör

Tillväxt Gotland
E-post
info@tillvaxtgotland.se
Skrolla till toppen