TechTorsdag

Torsdagen den 30 november, Donnerska huset, kl 7:30 – 09:00 

Tillväxt Gotland i samarbete med Svenska Spel bjuder in till nätverksfrukost för företag, organisationer och startups inom tech på Gotland.  Tech är en viktig bas för svensk ekonomi och på Gotland utgör techsektorn en betydande kraft som driver hållbar tillväxt, konkurrenskraft och utveckling.

De tekniska framstegen för gotländska företag skapar nya möjligheter för investeringar, samarbeten och inflyttning. Med en blomstrande techsektor på Gotland blir vi en självklar plats för att utveckla och behålla talanger och entreprenörer, till nytta för arbetsmarknaden och samhället.

Förutom frukost och trevligt mingel får vi ta del av en spännande föreläsning:

AI för alla: Hur du kan använda artificiell intelligens dagligen i ditt arbete 

Anton Ingman, Teknisk Projektledare med fokus på AI och Digital Experience, och Johan Blomgren, Solution Architect, tar oss med på en resa in i AI:s värld. De kommer berätta hur Svenska Spel tagit vara på möjligheterna med generativ AI samt hur de ser på kraften och möjligheterna med AI nu och i framtiden. De delar också med sig av några av sina bästa tips och tricks för daglig användning av AI på jobbet. Häng med!

Denna nätverksträff arrangeras av Tillväxt Gotland i samarbete med partners – denna gång tillsammans med Svenska Spel. Är din organisation intresserad av att vara med och bygga programmet för nästa träff? Välkommen att kontakta oss: Emelie Appelholm-Bergbohm, emelie@tillvaxtgotland.se

Tid och plats  

Torsdagen den 30 november klockan 08:00 – 09:00 med frukost framdukad från 07:30.

Vi ses i Donnerska huset, Donners plats 1 Visby.

 

Anmälan

Anmälan krävs för fysisk närvaro via ”Registrera” här till höger senast torsdag 20 november klockan 12:00.

Datum

30 november 2023
Avslutad

Tid

07:30 - 09:00

Platser

Donnerska Huset
Donners Plats 1, Visby
Skrolla till toppen