TechTorsdag – Hackerattack

Nedstängda system och läckta personuppgifter spridda på Darknet. Svenska Kyrkan, Filmstaden, Rusta, Granngården samt olika myndigheter är bara några exempel på nyligen drabbade. Men vilka ligger bakom dessa attacker, och finns det effektiva åtgärder för att skydda sig? I en tid där digitala hot och hackerattacker accelererar med förbluffande hastighet, ställer vi oss frågorna: Hur har denna utveckling sett ut? Vem står bakom dessa handlingar och vad driver dem?

Detta är en fortsättning på vår serie TechTorsdag där vi tar hjälp av olika experter och våra medlemmar för att dyka ner i aktuella ämnen. Denna gång: Cybersäkerhet.

Vår gästtalare, Dan Rådström från Payex, med bred erfarenhet inom IT-säkerhet, delar med sig av värdefulla insikter om hur du som företagare – och även privatperson – kan stärka ditt skydd mot dessa alltmer sofistikerade attacker.

Medverkande:

  • Dan Rådström: Head of IT och CISO på Payex.
  • Frida Ganshed: VD för Coop Gotland, delar även sina reflektioner kring konsekvenser av en attack för butiker.

Missa inte denna möjlighet att få djupare förståelse för cyberhot och konkreta tips på hur du kan säkra dina digitala gränser.  Efter föreläsningen kommer det även finnas tid för frågor.

Säkra din plats nu!

Tid och plats  

Torsdagen den 14 mars klockan 08:00 – 09:00 med frukost framdukad från 07:30.

Donnerska huset, Donners plats 1 Visby.

Anmälan

Anmälan krävs för fysisk närvaro via ”Registrera” här till höger senast torsdag 7 mars klockan 12:00.

 

Tillväxt Gotland i samarbete med Payex bjuder in till denna föreläsning i syfte att samla företag, organisationer och startups inom tech på Gotland.

Tech är en viktig bas för svensk ekonomi och på Gotland utgör techsektorn en betydande kraft som driver hållbar tillväxt, konkurrenskraft och utveckling. De tekniska framstegen för gotländska företag skapar nya möjligheter för investeringar, samarbeten och inflyttning. Med en blomstrande techsektor på Gotland blir vi en självklar plats för att utveckla och behålla talanger och entreprenörer, till nytta för arbetsmarknaden och samhället.

Är din organisation intresserad av att vara med och bygga programmet för nästa techtorsdag?

Välkommen att kontakta oss: Mirre Nilsson, mirre@tillvaxtgotland.se

 

Slutsåld!

Datum

14 mars 2024
Avslutad

Tid

07:30 - 09:00

Platser

Donnerska Huset
Donners Plats 1, Visby
Skrolla till toppen