PitchMeetup Gotland 2023

Premiär för eventet som stimulerar både investerare och bolag på ön.

PitchMeetup Gotland

Premiär för ett nytt format. Ett event där vi skapar Gotlands egen variant av ”Draknästet”. Vi kommer få lyssna på bolag från ön som är redo att testa sin idé för öns investerare i rappa presentationer. En panel bestående av erfarna investerare och entreprenörer ger sin feedback efter varje pitch.  Enklare förtäring och härligt mingel.

Medlemmar från Investerarnätverk Gotland är på plats.

Övrig publik, begränsade platser, 200 kr. Klart du ska vara där och känna pulsen av möten som kan påverka gotländskt näringsliv. Anmäl dig längst ned på sidan.

Bolag som vill pitcha: Vi tar inte emot fler anmälningar från bolag just nu.

Info om lokalen: 1 trappa, ej hiss. Ej handikappanpassad toalett. Ingång bredvid restaurang Italienaren.

 

PROGRAM

14.00 Ankomst, registrering

14.30 Värdarna Miriam Nilsson och Johan Andersson hälsar välkomna

14.40 Expertpanelen presenterar sig själva (Peg Söderberg, Tarja Zu Dem Berg, Patrik Rees)

15.00 Del 1 av pitchande bolag. 3 bolag

15.45 Paus med enkel förtäring

16.45 Del 2 av pitchande bolag. 3 bolag

17.30 Paus

17.50 Pris till dagens bästa pitch

18.00 Summering av dagen

Avslutar med mingel och bubbel!

Tiderna kan korrigeras något under dagen

 

Möt vår expertpanel som kommer ge feedback efter varje pitch

 

Peg Söderberg: Entreprenören och ägare av Moving Floor som nu erövrar världen med sitt unika patent för rörligt golv i djurstallar tillsammans med sin syster. De förändrar en hel industri inom lantbruket och miljövinsterna är stora. Det har mottagit många priser som t ex vinnare i kategorin Transformation i SEB:s tävling The Next Awards. Nu har de nyligen tagit in 40 miljoner i nytt kapital och vet allt om utmaningarna att bygga ett bolag och att försöka etablera sig på andra sidan jorden.

 

 

 

Tarja Zu Dem Berg: Svart bälte i investeringar och över 20 års erfarenhet av att hitta ”rätt” bolag. Tidigare fund manager på Almi Invest och idag samma ansvar men på nya investerarbolaget Star Impact som går in i bolag i tidigt skede med hållbarhet i fokus. Tarja har med ”sina” investerarbolag gått in i flera startups på ön och är ofta även en del av styrelsen där. Alltid med ett stort engagemang och kunskap som bidrar till deras resa. Tarja har också prisats för sitt arbetssätt och nyligen genomgått en Silicon Valley-baserad VC accelerator.

 

 

Patrik Rees: Entreprenören som grundade succén bygghemma.se vilket blev hans första miljardbolag och en unicorn. Haypp Group (snusbolaget.se) är det andra miljardbolaget som Patrik tidigt investerade i och kanske en blivande unicorn. Som investerare har Patrik gått in i många framgångsrika bolag som proteinbolaget.se mfl. Patrik är även en engagerad ägare och investerare ICEHOTEL i Jukkasjärvi och Tofta Beach House på Gotland. Utöver detta har Patrik en portfölj med över 50 mer eller mindre framgångsrika bolag inom olika sektorer.  Patrik har sen han flyttade till Gotland blivit en stark profil i näringslivet och är ständigt nyfiken på bra idéer.

 

Skön gotländsk soul-musik i pauserna

Kim Princis tar med sig en gitarr och spelar för oss under eventet. Kim Princis är en gotländsk soul-pionjär vars mission är att sprida energi och inspirera till positivitet och personlig utveckling. Influerad av artister som Jack Johnson, John Mayer och Bo Kaspers Orkester.

 

Kim Princis tar med en gitarr och spelar för oss i pauserna

 

 

 

 

Tack för att ni stöttar detta evenemang:

 

 

 

 

Datum

16 februari 2023
Avslutad

Tid

14:00 - 19:00

Kostnad

200:-

Platser

Rosa Huset
Donners Plats 3, Visby
Kategori

Arrangör

Tillväxt Gotland - Investerarnätverk Gotland
E-post
mirre@tillvaxtgotland.se
Skrolla till toppen