PitchMeetup 2024

Nu följer vi upp succén..

PitchMeetup Gotland

 

Välkommen till Gotlands egen variant av ”Draknästet”. Vi kommer få lyssna på bolag från ön som är redo att testa sin idé för öns investerare i rappa presentationer. En panel bestående av erfarna investerare och entreprenörer ger sin feedback efter varje pitch.  Enklare förtäring och härligt mingel. Vi röstar även fram dagens bästa pitch. Tillväxt Gotland, Investerarnätverk Gotland och Science Park Gotland arrangerar dagen tillsammans.

Medlemmar från Investerarnätverk Gotland är på plats.

Övrig publik, begränsade platser, biljettpris 100 kr/person. Klart du ska vara där och känna pulsen av möten som kan påverka gotländskt näringsliv. Anmäl dig redan nu.

Bolag som vill pitcha: Anmälan stängd för bolag.

Investerare: Anmäl ditt intresse genom att kontakta Miriam Nilsson på mail mirre@tillvaxtgotland.se 

Info om lokalen: 1 trappa, ej hiss. Ej handikappanpassad toalett. Ingång bredvid restaurang Italienaren.

 

Möt vår expertpanel

 

Elisabeth Kalkhäll

En lång karriär med tidigare uppdrag som bl a vd på Almi Gotland och Gotlandshem. Jurist i botten. Flera uppdrag som styrelseordförande i olika bolag. Gotlands representant för Styrelseakademien. Utbildad jurist och erfarenhet av startups. Investerat både privat som affärsängel och genom Asynjor Invest. Ett bolag som utbildar kvinnor till investerare och även gör investeringar i bolag i tidigt skede. Jobbar även med coaching och ledarskapsutveckling.

 

 

 

Henrik Bergqvist

Henrik har varit en del av ett flertal start-ups och arbetar idag aktivt som grundare och vice VD i Pickit – ett Digital Asset Management system – där bl.a Microsoft och Spiltan finns med som ägare. Han har lång erfarenhet av entreprenörskap, bygga bolag och har under åren rest över 200 miljoner i riskkapital. Idag har

gotlandsbaserade Pickit användare i över 100 länder och har en etablerad verksamhet i Sverige och USA.

Henrik har länge engagerat, samlat och hjälpt gotlänningar inom techbranschen bredda sitt nätverk genom att arrangera TechMeet på Pickits huvudkontor i Visby.

 

Krister Fingal

Företagsledaren som tar bolag till helt nya nivåer. Efter studier vid Handelshögskolan i Göteborg började Krister som sommarvikarie på Faktab Finans som senare kom att byta namn till PayEx. Mellan 2000 – 2012 var Krister koncernchef och under hans ledning var PayEx ett av Europas mest växande bolag.

2014 började Krister som VD och delägare på Caspeco som levererar systemlösningar för restaurang- och hotellbranschen. Då ett bolag med 18 medarbetare. 10 år senare har bolaget 150 medarbetare och riskkapitalbolaget Monterro har klivit in som majoritetsägare. Krister är kvar i styrelsen och som delägare, men arbetar nu mest på Gotland med egna investeringar. Bolag han har engagerat sig i är bl a el- och energikoncernen Wagman-gruppen och AI Studievägledaren Skoolie.

 

 

 

Skön gotländsk soul-musik i pauserna

Kim Princis tar med sig en gitarr och spelar för oss under eventet. Kim är en gotländsk soul-pionjär vars mission är att sprida energi och inspirera till positivitet och personlig utveckling. Influerad av artister som Jack Johnson, John Mayer och Bo Kaspers Orkester.

Kim Princis tar med gitarren och spelar i pauserna

 

Aktörer som gör det möjligt för oss att genomföra detta evenemang:

 

TACK till Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa

 

 

TACK till Sparbanken Gotland

PROGRAM 

14.00 Ankomst, registrering

14.30 Värdarna Mirre Nilsson och Johan Andersson hälsar välkommen

Presentation Panelen

15.00 Del 1 av pitchande bolag. 3 bolag

15.45 Paus och mingel med enkel förtäring och musik

16.30 Del 2 av pitchande bolag. 2 bolag

17.15 Paus. Mingel 

17.45 Röstning Dagens bästa pitch

Summering av dagen

18.00 Avslutar med mingel och bubbel!

Tiderna kan korrigeras något under dagen

Mirre från Tillväxt Gotland (Investerarnätverk Gotland) och Johan från Science Park Gotland leder dagen tillsammans

 

 

 

 

 

 

 

Slutsåld!

Datum

21 februari 2024
Avslutad

Tid

14:00 - 18:00

Platser

Rosa Huset
Donners Plats 3, Visby
Skrolla till toppen