Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Nätverksträff för kreativa företagare

Nätverksträff för kreativa företagare

Tillväxt Gotland bjuder in till nätverksträff för företagare inom kreativa näringen på Gotland. 

Välkommen den 7 februari till Donnerska huset i Visby. 

Tillväxt Gotland välkomnar kreativa entreprenörer och deras team till en ny serie av nätverksträffar under 2024. Vi startar året med träff den 7 februari på Donnerska huset i Visby. Denna gång kommer vi stifta bekantskap med aktuella företag och initiativ inom verksamhetsområdena fotografi, mode/textil och kulturarv.

Nätverksträffar för kreativa företagare är utformade för att utforska initiativ och kunskap inom näringsfältet, samtidigt som Tillväxt Gotland erbjuder ett öppet forum för att dela insikter och erfarenheter med varandra. Kom och träffa dina branschkollegor och passa på att stifta nya bekantskaper.

Tid och plats
Onsdagen den 7 februari, klockan 08:00 – 09:30, med frukost framdukad från kl 07:30.

Vi ses på Donnerska huset i Hörsalen Hallfreda.

Anmälan
Anmälan görs via denna sida.

Att delta är kostnadsfritt och Tillväxt Gotland bjuder på frukosten.

Program

Inom de kulturella och kreativa branscherna finns verksamheter inom arkitektur, form och design, film, fotografi, konst, slöjd, mode, spel och media, litteratur, kulturarv, musik, scenkonst eller annan konstnärlig eller artistisk verksamhet. Under denna träff kommer vi lyssna till några företagare och aktuella projekt inom fotografi, mode/textil och kulturarv.

Medverkande:

Joel Nilsson, fotograf
Yolanta Birkhane, fotograf
Jessica Lindgren-Wu, fotograf och bildkonstnär

Filip Åkerblom, skräddare, Skrädderi Åkerblom
Ulrika Ek, VD, Gotlands strumpfabrik AB
Sara Högblom, grundare, designer och VD, Esther & Inez

Sofia Hoas, projektledare, Arvet – hållbar kulturarvsturism
Annelie Adolfsson, VD, Bungemuseet AB
Christopher Sandberg, VD, Medeltidsveckan

Kommande nätverksträffar för kreativa företag:

10 april 

2 oktober 

27 november

 

Om Tillväxt Gotland:

Vi vill att det ska vara enkelt attraktivt och roligt att driva företag på Gotland! Vår vision är att ha ett näringsliv på Gotland som alltid ligger i framkant. Vi kan nå dit om vi samlar alla de krafter som vill se en hållbar tillväxt på ön!

Vi arbetar med alla branscher och genom att samlas kan vi dela erfarenheter, utveckla affärsmöjligheter och förstärka vi-känslan, för Gotlands bästa.

Tillväxt Gotland är en viktig mötesplats. Här träffar branschföreträdare, myndigheter och organisationer varandra för att diskutera möjligheter och lösa problem.

Som medlem kan du skapa bättre affärer för dig, ditt företag och hela Gotland. Vi är en stark förening som består av snart 1000 medlemmar. Vill du också vara med? Bli medlem här:https://tillvaxtgotland.se/medlem/

 

Datum

7 februari 2024
Avslutad

Tid

08:00 - 09:30
Kategori
Skrolla till toppen