Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Kommunicera mer inkluderande digital föreläsning med Barakat Ghebrehawariat

Kommunicera mer inkluderande digital föreläsning med Barakat Ghebrehawariat

TISDAG 8 NOVEMBER

Barakat Ghebrehawariat är statsvetaren, journalisten och entreprenören som tycker att vi borde kommunicera mer inkluderande med varandra.

Barakats spetskompetens inom normkritisk kommunikation hjälper företag och organisationer att maximera sitt förändringsarbete. Med sina insikter och sin humor lyfter han områden som mångfald och inkludering från ett kommunikationsperspektiv.

I en värld med sociala medier är det många som är rädda för att uttrycka sig på fel sätt. Denna ängslighet har fått namnet ”teoretisk ångest”. Så hur dämpar vi den? Hur uttrycker vi oss på rätt sätt?

Barakat Ghebrehawariat driver även förändringsbyrån Demokrateam. Han är en stående gäst i TV4:s Nyhetsmorgon, där tittarna kan se som återkommande expert. Han sitter i styrelsen för Orten.io, är ledamot i Insynsrådet vid Nationalmuseum och dessutom medlem i Reach For Change’s advisory board.

Datum: 8 November
Plats: Zoom mötesrum
Tid: klockan 9.45 – 11.15
Det är kostnadsfritt att delta men anmälan krävs.
Föreläsningen är digital och länk skickas till dig den 7 november.

Ej digital?
Det finns även möjlighet att se föreläsningen på storbildskärm på Kulturum, Specksrum 6.
Välkommen från klockan 9.30

Föreläsningen genomförs i samverkan mellan Omställningskultur och SV.
Omställningskultur finansieras av Tillväxtverkets EU-medel, Region Gotland och Kulturum. Projektägare är Tillväxt Gotland.

 

Länk till anmälan:

https://www.sv.se/avdelningar/sv-gotland/kurser/digital-forelasning-kommunicera-mer-inkluderande-med-barakat-ghebrehawariat-39291/

Datum

8 november 2022
Avslutad

Tid

09:45 - 11:15
Skrolla till toppen