Fredagsfrukost

Hur kan mitt företag gasa när ekonomin bromsar?

Allt blir så mycket bättre om vi gör det tillsammans. Allt blir också bättre om man startar dagen bra. Därför vill vi bjuda hem er till Tillväxt Gotland på Fredagsfrukost med specifikt utvalda samtals ämnen som engagerar.

Inflation, energikostnader, fraktpriser och oroligheter i omvärlden är bara några av de faktorer som är svåra att påverka – men som kraftigt påverkar de gotländska företagen. I utmanande tider finns det också affärsmöjligheter. Inspireras av gotländska företag som ser chanser att hitta nya kunder och affärsmöjligheter, både i Sverige och med hjälp av export, trots tiderna som råder.

Vi kommer att få ett samtal med Annika Gustavsson – Annika Gustavsson Jewellery och Karin Pettersson – Pettersson&Munthe. Samtalet modereras av Anna Amneus och det kommer att handla om möjligheter och mod att våga satsa i osäkra tider.

Fredagsfrukostar arrangeras av Tillväxt Gotland. Denna gång står Almi för innehållet genom sitt projekt Smart Utveckling, som finansieras av Region Gotland, Region Jönköpings län, Region Kronoberg, Region Kalmar Län och ERUF (Europeiska Regionala Utvecklingsfonden).

Agenda

07:30 Mingel och frukost

08:00 Inledning Tillväxt Gotland

08:10 Möjligheter och mod att våga satsa i osäkra tider

08:50 Frågor från publiken

09:00 Avslut

Anmälan

Via denna länk senast torsdagen den 30 november kl 12:00

Datum

1 december 2023
Avslutad

Tid

07:30 - 09:00

Platser

Donnerska Huset
Donners Plats 1, Visby
Kategori
Skrolla till toppen