Home Kommande evenemang - Tillväxt Gotland Den optimala finansieringsmixen!

Den optimala finansieringsmixen!

Fredagsfrukost

Allt blir så mycket bättre om vi gör det tillsammans. Allt blir också bättre om man startar dagen bra. Därför vill vi bjuda hem er till Tillväxt Gotland på Fredagsfrukost med specifikt utvalda samtals ämnen som engagerar.
 
Dagens tema är Den optimala finansieringsmixen
Välkommen att träffa de olika ”leverantörerna” av kapital! Med dagens frukost vill vi hjälpa dig som företag att hitta olika vägar för att finansiera just ditt bolag.För många är kapital ett startskott som gör att man också tänker större. Högre takt för utveckling, större marknad eller möjlighet att stärka bolaget med ny kompetens. Olika typer av finansiering passar olika bolag och olika faser. Ibland är just mixen det bästa.

Tid och plats
Fredagen den 24 mars, klockan 08-09 med frukost från 07:30.

Vi ses i Donnerska huset, Donners plats 1 Visby.

Anmälan
Anmälan via ”Registrera” här till. höger senast torsdagen 23/3 klockan 10:00.

Livesändning, Facebook live
För dig som inte har möjlighet att komma till Donnerska huset så öppnar vi upp för att vara med i vår digitala kanal Facebook live! Ta med eget kaffe och sätt dig framför skärmen 08:00 då sändningen börjar. Ingen föranmälan behövs och kanalen är öppen för alla.

Följande aktörer kommer att finnas på plats
Banker, Almi Gotland, representanter från Investerarnätverket Gotland, Science Park invest, Lokalfinansiering Gotland, Företagsstöd Region Gotland samt Microfonden

Datum

24 mars 2023
Avslutad

Tid

07:30 - 09:00

Platser

Donnerska Huset
Donners Plats 1, Visby
Kategori

Arrangör

Tillväxt Gotland
E-post
info@tillvaxtgotland.se
Skrolla till toppen