AI- Vision

Hur kan AI hjälpa till att automatiskt upptäcka kvalitets brister i produktionen? Lär dig mer om den stora potential som finns i användandet av maskininlärnings tekniker för bildanalys och låt dig inspireras av möjligheterna.

Workshopen ger insikt i den senaste genera0on av industriella vision- system som använder sig av AI-baserad bildanalys. Deltagarna får en introduktion 0ll maskininlärnings tekniker och en insikt i hur kraftfulla dessa tekniker kan när de kombineras med eA kamerasystem för aA kontrollera kvalitet i produktionen. Workshopen ger också exempel på olika industriella problem som är lämpliga att lösa med AI-baserad bildanalys, och en introduktion till vilka egenskaper det är hos problem som gör dom mer eller mindre läAa aA lösa med hjälp av maskininlärnings tekniker. Teknikworkshopen är baserad på projektet P2030: VISION

https://produk0on2030.se/projekt/automated-quality-inspec0on-in- assembly-lines-through-low-cost-vision-system-vision/

För vem?

Workshopen riktar sig till dig som inte har några tidigare kunskaper inom maskininlärning eller AI-baserad bildanalys. Du jobbar inom tillverkande industri där ni ser potential att upptäcka och hantera kvalitets brister i produktionen.

Var:

Via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen

Kostnad:

Teknikworkshoppen är kostnadsfri

Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

OBS! Exakt datum i oktober att bli bekräftat.

Datum

13 oktober 2022

Tid

09:00 - 12:00
Kategori