close
menu

Efter ett och ett halvt år av olika varianter av digitala möten och utomhusaktiviteter längtar vi efter att träffa alla våra medlemmar fysiskt och ta tillvara på den energi och kreativitet som uppstår när vi möts. Därför är vi glada att äntligen kunna bjuda in till en eftermiddag fylld av inspiration, mingel god mat och After Work.

Tillväxt Gotland har vuxit väldigt mycket bara det senaste året - nya projekt har tillkommit, vi är fler som jobbar på kontoret och vi är med och påverkar beslut och inriktningar på flera arenor både lokalt och nationellt. Men det är inte bara vår förening utan faktiskt hela Gotland som expanderar. Gotland är ett av få län av motsvarande storlek som växer i befolkning, vi har lägst arbetslöshet i landet och sticker ut när det kommer till antal kvinnor som startar företag. Hur kan vi vara med och säkra utvecklingen och hur skapar och behåller vi kompetens, hållbarhet och kreativa samarbeten på ön framöver? Om det tänkte vi prata under det här eventet. 

Inga spännande samtal förs på tom mage så givetvis inleder vi med att bjuda på en smarrig lunch på gotländska råvaror. Och när vi rundar av dagen framåt tretiden hoppas vi att ni stannar kvar på AW med oss och fortsätter samtalen (och lyssnar på grym musik och minglar i största allmänhet).


12:00-13:00: Lunch

Ät en smarrig lunch på gotländska råvaror och kom in i mingle mode.


13.00-15.00 - Samtal och inspiration

Hur hänger unga talanger ihop med Gotland som måltidsdestination? Vilka kopplingar finns mellan den gröna näringen och öns kulturföretag? Tillsammans med ett par gäster berättar vi om hur våra projekt är med och skapar hållbar tillväxt!


15:00 - After Work

Det är fredag och vi kan äntligen träffas fysiskt - så passa på att unna dig en stunds After Work med oss!


Plats:

Kulturum, Specksrum 6 (gamla kulturskolan)


Anmäl dig via den här länken - välkommen!