close
menu

Vi är väldigt glada över att kunna förverkliga ambitionen att skapa ett investerarnätverk och ta detta till en ny nivå. Tack vare medel från Region Gotland kommer vi att kunna utöka vårt team med en halvtidstjänst för att jobba med ett sådant nätverk på ett dedikerat sätt. 


Ett fungerande nätverk av lokala investerare bidrar till ökat engagemang, omställningsvilja och hållbar tillväxt för såväl befintliga som nya företag på Gotland. Vi på Tillväxt Gotland bedömer att det finns riktigt fina förutsättningar för skapa ett nätverk som kan lyfta möjligheterna för företag att utvecklas här ännu mer. 


Det vi nu ska göra inom ramen för det här projektet är att under 2022 identifiera en struktur som fungerar och knyta minst tio investerare till detta kluster. Från 2023 räknar vi med att ett nätverk finns på plats och att det erbjuder aktiviteter och mötesplatser för investerare och företag. 


Vi söker just nu en projektledare på 50% som vill jobba med oss och investerarnätverket under 2022. Du är en fena på nätverkande och finansiering och har möjlighet att starta upp arbetet så snart som möjligt. Låter det intressant? Skicka CV till mig så hörs vi! 

Roger Hammarström,

Verksamhetsledare Tillväxt Gotland

roger@tillvaxtgotland.se