Nätverket med snart 1000 medlemmar och 1000 affärsmöjligheter! - Bli medlem!

Ett näringsliv i framkant

Vi vill att ditt företag, din bransch och hela det gotländska näringslivet ska vara ett näringsliv i framkant! Att alltid vilja framåt, jobba tillsammans, vara hållbara, växa, bidra i omställningen, vara innovativa, ha mod och att börja klättra i olika rankingar. Det är lite av vad vi menar med att ligga i framkant.

Det ska också vara enkelt, roligt och attraktivt att driva företag på Gotland. För detta vill vi bidra med att samla de krafter som vill se en hållbar tillväxt på ön. Vi vill skapa sammanhang där vi kan dela erfarenheter, utveckla affärsmöjligheter och förstärka vi-känslan. För Gotlands bästa!

Bygg
Fastighet
Bank & finans
Handel
Hotell & restaurang
Industri
Lantbruk
Transport
Övrigt

Vill du ha koll på vad som händer hos oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden samlar aktiviteter,
resultat och nyheter inom näringslivet på ön.

Nyheter

19
sep

Vilken kraft det finns i att samlas!

Fredagsfrukosten i Slite visade just på detta. Att få träffas i trevlig miljö hos Skulpturfabriken och äta lokalproducerad frukost från Bonden och bönorna är just vad som inspirerar till bra samtal. Bakgrunden till träffen var Tillväxt Gotlands platsutvecklings projekt Drivets Landsbygdsturné. Här uppfattade projektet ett behov av att samordna både myndigheter, organisationer, utvecklingsbolag och företag….

Läs mer...

Evenemang

Inget evenemang hittades!

Instagram

Skrolla till toppen